Ingyenes ízelítő a GEM Angol Nyelvtanfolyamból

INGYENES E-KÖNYV, ÖNFEJLESZTŐ VIDEÓ ÉS GEM KÖZÖSSÉG TAGSÁG

*A csomag tartalmát e-mailben fogod megkapni, ezért kérlek érvényes e-mail címet adj majd meg.

Miről lesz szó a kurzusban?

Nyelvtanulás

Olyan aspektusokat adok át, melyet nem hallhattál az iskolában, de elengedhetetlenek a sikerhez, ha valóban jól megszeretnél tanulni bármilyen idegennyelven.

Önfejlesztés

Csak akkor tudsz sikeres lenni nyelvtanulásban (vagy bármi másban), ha helyén vannak a szokásaid, a gondolkodásod és a motivációd.

Ízelítő Rutin

Olyan rutint adok Neked, amit azonnal alkalmazhatsz és akár az egész életed megváltoztathatja. A sikeres emberek 80%-a gyakorolja ezeket a technikákat.

Támogatás

A feliratkozással egyúttal csatlakozol a GEM közösséghez. Ennek köszönhetően olyan ajánlatokat és további tippeket kaphatsz, melyről más úton nem értesülhetnél.

Milyen előnyökre számíthatsz, ha belevágsz?

Take my word for it. Minden, amit átadok saját magam is használom, és mindenki, akit tanítottam ugyanazt tapasztalta.

Miért Érdemes rám hallgatnod?

Kovács Gergely vagyok, 24 éves, egyetemista, vállalkozó és az önfejlesztés megszállottja. Maximalista vagyok, ezért az élet minden területén a legmagasabb színvonalra törekszem, bármiről is legyen szó, beleértve azoknak az embereknek a mentorálását, akik megtisztelnek a bizalmukkal.

Célom, hogy a személyes sikereim eléréséhez (legyen szó nyelvtanulásról, materiális vagy spirituális sikerekről) használt tudást minél több embernek átadjam, mert hiszem és tapasztalom, hogy a siker és boldogság az életben bárki számára elérhető, függetlenül attól, hogy ki hol tart az adott pillanatban. Ráadásul mindehhez nincs szükséged se sok pénzre, se kiemelkedő intelligenciára. A siker egy csupán döntésre van Tőled, hogy hajlandó vagy-e elindulni. Ha megteszed, valószínűleg életed legjövedelmezőbb utazásába vágsz bele. Ha készen állsz, akkor kezdhetjük! 

error: Sorry, this premium content is protected!