fbpx

Szeretnél végre egyszer s mindenkorra magabiztos és kiemelkedő angoltudásra szert tenni?

Ingyenes E-könyv, melyben bemutatom azokat a nem közismert alapelveket, amiket alkalmazva közel nulláról csupán 1 év alatt tettem 87%-os komplex felsőfokú nyelvvizsgát angolból.

Ismerd meg végre a kirakós hiányzó elemeit, hogy rekordidő alatt tanulhass meg kiemelkedően angolul, és végre álmaid életét élhesd!

Itt Már Hallhattál Rólunk

Szigorúan limitált ideig lehetősége van bárkinek letölteni INGYEN az exkluzív e-könyvemet…

5 alapelv az angol nyelvtanuláshoz, amit az iskolában nem mondanak el, de elengedhetetlen, ha magas szintre szeretnél jutni

Ebben az exkluzív e-könyvben felfedjük:

Miért érdemes rám hallgatnod az angol Tanulásban?

Voltam ott, ahol most te vagy, és elértem azt, amit te is szeretnél.

Gary - GEM founder | #1 amerikai angol nyelvtanfolyam Magyarországon

Kovács Gergely vagyok, a GEM alapítója, a Brandomenal Media marketing ügynökség társalapítója és az önfejlesztés megszállottja. Maximalista vagyok, ezért az élet minden területén a legmagasabb színvonalra törekszem, bármiről is legyen szó, beleértve azoknak az embereknek a mentorálását, akik megtisztelnek a bizalmukkal.

Második nyelvként kezdtem angolul tanulni középiskolában. A kezdetekben 1 évig követtem az iskolai anyagot, de meg sem tudtam szólalni, frusztrált voltam, rossz jegyeket is kaptam, és ekkor eldöntöttem, hogy szeretnék ezen változtatni. Elkezdtem kutatni, és számos forrás, valamint az akkori kiváló angoltanárom segítségével összeállítottam egy saját tanulási tervet, majd elkezdtem önállóan tanulni.

Annyira hatékonynak bizonyult ez a tanulási forma, hogy 1 éven belül közel 90%-os felsőfokú nyelvvizsgát tettem. 3 év után angol nyelven jelent meg nemzetközi tudományos publikációm közösen az egyik egyetemi tanárommal, melynek nyelvi részéért kizárólag én feleltem. Több nemzetközi egyetemi konferencián (pl. OTDK, IEEE Cando EPE, Negomoot EU Commission Simulation stb.) is adtam elő könnyedén és nagy sikerrel angolul, jegyzetek nélkül. Emellett több profi tolmács-fordítói lehetőséget is kaptam, többek közt egyetemi tanároktól, politikusoktól és cégektől is. A legkedvesebb történetem, hogy nemrég egy idegen amerikai srác 10 perc beszélgetés után megkérdezte tőlem, hogy melyik amerikai városból származom egyébként.

A saját módszerem azóta rendszereztem, tökéletesítettem, minden tapasztalatomat beletettem. A hitelesség további növelése érdekében nemzetközi angoltanári végzettséget, valamint 97%-os C2-es üzleti angol szaknyelvvizsgát is tettem, viszont arra is figyeltem, hogy mindent úgy adjak át, ahogy én is csináltam anno.

A célom, hogy az online angol nyelvtanfolyamommal minél több emberhez eljussak, és segíthessek nekik ezen a téren, mivel én is pontosan tudom, hogy mit érez az emberek többsége a nyelvekkel kapcsolatban, de azt is tudom, hogy ezen nagyon könnyen lehet változtatni.

Az e-könyv letöltőknek egy ajándék ingyenes konzultációs lehetőséget is biztosítok. Itt egy kis ízelítő, hogy miről lesz szó, ha eljössz…

A kőkemény igazság a magyarországi nyelvoktatásról

Felfedjük, hogy mi történik VALÓJÁBAN a kulisszák mögött, és miért tűnik olyan nehéznek jól megtanulni angolul a jelenlegi hagyományos rendszerben. Annyit mondhatunk, hogy nem Veled és a nyelvérzékeddel van a probléma...

tippek, amik segítenek gyorsan és könnyedén fejlődni

Ezeket a tippeket használtuk rengeteg ügyfelünk esetén, hogy felturbózzuk a kiemelkedő nyelvtudáshoz (és egyúttal a nem mindennapi személyes és szakmai sikerhez) vezető utat - most Te is megtanulhatod őket!

Miért nem a legjobb választás általában nyelviskolába vagy magántanárhoz menni

Ha angolul akarsz tanulni, akkor egy nyelvtanfolyamra beiratkozni, esetleg néhány magánórát venni mindig a legjobb választás, ugye? Tévedés! Megmutatjuk, hogy miért érdemes óvatosnak lenni, és milyen irányba ténylegesen érdemes elindulni.

A létfontosságú elem a valódi tudás lehető leggyorsabb megszerzéséhez

Ez a legfontosabb eleme a kirakósnak, ha tényleg valaha is igazán jól akarsz beszélni angolul, és enélkül biztosan bukásra vagy ítélve - ezt minden áron alkalmaznod kell!

Mit ne csinálj soha amikor angolul akarsz megtanulni

Légyszíves soha, de SOHA ne csináld ezt amikor angolul akarsz megtanulni. (Hacsak nem szeretnéd, hogy ÉVEKKEL tovább tartson a folyamat, mint amúgy kellene.)

Szerezz azonnali hozzáférést ehhez a prémium és saját fejlesztésű tippeket tartalmazó INGYENES e-könyvhöz!

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és egyenesen az e-mail címedre küldjük el a tanulmányt. 

error: Sorry, this premium content is protected!

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és egyenesen az e-mail címedre küldjük el az e-könyvet. (Ne felejtsd el ellenőrizni a Spam és Promotions mappákat)

Kovács Gergely (Gary) – A GEM alapítója, nemzetközi minősítésű angoltanár, C2 Cambridge Business Higher (97%), okleveles nemzetközi kapcsolatok elemző (MA), vállalkozó