Szeretnél végre jól megtanulni angolul és behozhatatlan előnyre szert tenni másokkal szemben?

Jelentkezz ingyenes személyes konzultációra és bemutatom hogyan fog segíteni Neked is a program.

Jelentkezz ingyenes személyes konzultációra!

Kapcsolat

Az ingyenes konzultáció teljes mértékben egy kötetlen beszélgetésen alapul, nem jár kötelezettséggel. A konzultáció során felmérjük, hogy valóban Neked való-e ez a program, valamint bemutatom hogyan fogunk együtt dolgozni a céljaid elérése érdekében.

*Telefonos és egyéb közvetlen elérhetőséget a korábbi visszaélések miatt csak fizető tagoknak adok.

Céginformáció

Kovács Gergely EV

Adószám: 55316295-1-31

Gyakran ismételt kérdések

És válaszok

A GEM módszerének alapötlete egy amerikai tanárral (Scott Loman) és középiskolai angoltanárommal (Gelencsér Géza) való konzultációim során fogalmazódott meg bennem, melyet azóta jelentősen továbbfejlesztettem és rendszeresítettem. Senki mástól, és semmilyen iskolában nem hallottam arról, hogy bárki hasonló módszerrel dolgozna. A nyelvtanuláshoz való megközelítésem az elmúlt években számos kiemelkedő szakember is elismerte.

A GEM egy coaching program, melynek lényege és célja, hogy a nyelvet megszeretve relatív rövid idő alatt tanulhasson meg bárki angolul magas szinten autentikus amerikai kiejtéssel. A belépéshez legalább alapfokú tudás kell, de mindenki a saját szintjén tanul.

A kurzus alapozó része kb. 3-4 hónap alatt végezhető el (függ a belépési szinttől), utána 3 hónap anyanyelvűvel történő tanulás következik. Ezek után  a tanuló teljesen önállóan tudja akár élete végéig fejleszteni a tudását.

Én 3 évig tanultam ezzel a módszerrel angolul. 1 év után szinte teljesen kezdő szintről tettem felsőfokú nyelvvizsgát 90% körüli részeredményekkel, 3 év után nemzetközi tudományos konferencián adtam elő angolul és publikáltam, illetve gyakran egyetemi professzorok és anyanyelvűek is amerikainak hittek. 3 év után olyan szintre jutottam, hogy már nem kellett tovább aktívan tanulnom, azóta csak a szókincsemet bővítem, ha valami fontos ismeretlen szóval találkozom (például szaknyelvben). A kurzus során mindent pontosan úgy adok át, ahogy én is tanultam, semmit sem változtatok az anyagon és a módszeren sem. Minden kiegészítő anyag teljesen ingyenesen hozzáérhető, amely a kurzus során szükséges.

A kurzus eddigi résztvevői szintén hasonló rohamos fejlődést produkáltak, de természetesen semmit sem lehet garantálni, mert rengeteg tényezőtől függ, hogy ki mit mennyi idő alatt tud elérni (pl. következetesség, belépési szint stb.)

Abszolút!

Én anno 1 év után tettem közel 90%-os komplex felsőfokú nyelvvizsgát angolból, és mikor németből is elkezdtem alkalmazni az elveket, 3 hónap után a közép német nyelvvizsgámból szintén felsőfokú lett.

Igen. 14-től 40+-ig minden korosztályban vannak tanítványaim és mindenki olyan eredményeket ér el, amin ők maguk is meglepődnek.

Az iskolában a legtöbb emberbe „beprogramozzák”, hogy csak gyerekként tud megtanulni egy nyelvet igazán jól és már elkésett, vagy hogy jó kiejtéssel sohasem fog tudni beszélni, továbbá elhitetik mindenkivel, hogy nincs nyelvérzéke. Ez mind hazugság! Tudományos kutatások bebizonyították, hogy valójában a gyerekek sokkal rosszabbul tanulnak nyelvet, akár 10-12 év is kell, mire szépen beszélnek, ráadásul ők éjjel nappal gyakorolnak, míg felnőttek akár 1-2 év alatt is nagyon magas szintre tudnak jutni. Ha valaki legalább egy nyelvet már megtanult (magyar), akkor minden képessége megvan a nyelvtanuláshoz, ez nem nyelvérzék, hanem módszer kérdése. Ne hagyd, hogy a múltbeli negatív tapasztalataid miatt az agyad rábeszéljen, hogy nem vagy tehetséges! A kiejtést pedig csak azok mondják, akik ők maguk sem beszélnek jól. De ettől Te még simán meg tudod tanulni, és ehhez nem is kell olyan sok idő…

A programban való részvételhez csupán egy alapszintű angoltudás szükséges, bárki csatlakozhat, és mindenki személyre szabottan halad előre. A program nem csak kezdőknek, hanem akár felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezőknek is szól. Ha valaki elkötelezett, hogy valóban használható és kimagasló tudást szerezzen, mindenképpen javaslom.

Sajnos a múltban történt egy-egy visszaélés, amikor az emberek a saját lustaságuk miatt abbahagyták menet közben a programot és nem fizették ki, vagy éppen egyesével kellett az emberek után menni, hogy rendezzék az adott részletet. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy csak akkor tudjuk elkezdeni a kurzust, ha befizetted a teljes összeget, vagy fel vagy iratkozva az automatikus részletfizetésre, mivel nekem rengeteg munkámba kerül minden embernek összeállítani, és menedzselni a programját.

Ilyen még nem fordult elő, de korrekt szakmai kifogás esetén hiánytalanul visszaadom a pénzed. (További részletek az Felhasználási és Szerződési Feltételekben-ben)

VISZONT

Menet közben mindent személyre szabunk és úgy alakítunk, hogy Neked a legjobb legyen, emellett 100%-os támogatást kapsz. Ha valamit nem érzel megfelelőnek, bármikor jelezheted és indokolt esetben akár a személyes támogatás időtartalmát is meghosszabbítjuk. Egy ilyen coaching program csakis a kölcsönös bizalomra és korrektségre alapulhat.

A programot úgy alakítjuk, hogy Neked a legjobb legyen az életviteled mellé, tehát mindig annyi feladatod lesz, amit biztosan meg tudsz csinálni. Egyetlen kötelességed van, meg kell csinálnod, amit megbeszélünk. Sajnos ha kimaradnak napok vagy akár hetek nem tudom garantálni a fejlődésed.

Ez teljesen rajtad múlik, minél többet, annál jobb. Egy biztos, napi rendszerességű gyakorlásra van szükség. A kurzus aktív tanulási szakaszában általában minimum 30, maximum 90 percet szoktam javasolni. Napi fél óra alatt sajnos biztosan nem tudod teljesíteni a kurzus feladatait (még úgy sem, hogy a hagyományos módszereknél sokkal átláthatóbb és hatékonyabb megoldásokról van szó), és az kevés is lenne nyelvtanuláshoz, ha valóban jó eredményeket szeretnél elérni. Ugyanúgy, ahogy konditerembe sem elég mondjuk heti 2 alkalommal lemenni, ha tényleg komoly eredményeket szeretnél elérni.

Az alapképzés után teljesen rugalmassá válik majd, hogy mennyit foglalkozol vele, de ezt majd úgyis részletesen átbeszéljük, ha végzünk az alapozó képzéssel.

A pontos időbeosztást és hogy mennyit vállalsz személyre szabottan átbeszéljük minden esetben.

error: Sorry, this premium content is protected!