Gary’s English Method BLOG

Őszinte, egyenes és tapasztalaton alapuló saját szerzemények az angol nyelvtanulásról.

EZÉRT VÁLASZD AZ AMERIKAI ANGOLT

Amit a legtöbb iskolában nem tanítanak, mert nem is tudnak róla…

Ebben a rövid blogcikkben megmutatom, hogy miért lenne érdemes Neked is az amerikai angolt választanod, illetve, hogy én milyen eredményeket értem el az amerikai angol magas szintű elsajátításának köszönhetően.

A GYEREKEK JOBBAN TANULNAK NYELVEKET: MÍTOSZ VAGY IGAZSÁG?

Sokan hallották már, sokan el is hiszik, de hányan jártak utána, hogy valóban igaz-e?

Rengeteg ember gondolja úgy, hogy a kicsi gyerekek tudnak kizárólag jól megtanulni egy nyelvet, a felnőttek erre nem képesek, és hogy ez tudományos tény, egy olyan axióma, amin nem lehet változtatni. De vajon igaz ez valójában? Vagy mindez csak a felnőttek kifogása a saját lustaságuk leplezésére?

PAST SIMPLE VS. PRESENT PERFECT: A VALÓDI KÜLÖNBSÉG

Minden tanuló rémálma. (Mostanáig.)

Rengeteg arra vonatkozó kérdést kapok, hogy mi a különbség a past simple és a present perfect között. Ennek a rövid cikknek az a célja, hogy egyszer s mindenkorra tisztázzuk, hogy az élő nyelvben pontosan hogyan használják ezeket az igeidőket.

3+1 TIPP A NYELVÉRZÉKED HATÉKONY FEJLESZTÉSÉHEZ

Sokan gondolják úgy, hogy a nyelvérzék egy adott dolog, és hogy nem lehet fejleszteni: vagy van, vagy nincs. De vajon igaz ez?

Ebben a rövid cikkben bemutatok 3+1 olyan technikát, melyeket a legtöbb ember nem alkalmaz, azonban többek közt bizonyítottan és hatékonyan hozzájárulhatnak a nyelvtanulási affinitás növekedéséhez.

error: Sorry, this premium content is protected!